Individueel

Je kunt mij benaderen als je graag iets zou willen veranderen in je leven én je bereid bent om echt naar jezelf te kijken. Het kan zijn dat je merkt dat je steeds vastloopt op dezelfde menstypes of in vergelijkbare situaties, het kan zijn dat je een loopbaanvraag hebt, of een hele concrete vraag over werk-privé balans. Het gaat erom dat jij stappen maakt met jouw levensthema’s, oftewel wat jij te doen hebt op dit punt in jouw leven.

Ik heb inmiddels een flinke rugzak aan werkvormen en concepten. In het individuele werk put ik hieruit op een intuïtieve manier. Ik ben creatief en heb het lef om spanning op te zoeken vanuit de overtuiging dat juist daar de groei ligt. Lichaamswerk en dromen kunnen onderdeel uitmaken van een traject.

Energie-Stress balans

Bij loopbaanvragen kan het zinvol zijn om te starten met een meting. Ik ben gecertificeerd voor het gebruik van de Career Fitness Profiler, waarmee je snel inzicht krijgt in wat jij kunt doen om meer achter het stuur te komen van je eigen loopbaan. De CFP meet
1) Loopbaan waarden: weet je wat je wil?
2) Loopbaan attituden: hoe krijg je wat je wil? Welk arsenaal zet je in?
3) Energie-stress balans: hoe zit je in je energie?
De test vormt het uitgangspunt voor een coachingstraject, en helpt om snel de relevante onderwerpen op tafel te krijgen en in actie te komen.

Loopbaanattituden